Connecting...

Cancel
Gyroscope
Εφαρμογές
Εφαρμογές iPhone
Εφαρμογή υγείαςHealth Ο προπονητής AI Ημερολόγιο τόπωνPlaces Ο χάρτης της ζωής Κάμερα φαγητούFood XRAY Beta
Για υπολογιστή
Επέκταση ChromeChrome Κάθε νέα καρτέλα Εφαρμογή MacDesktop Πίνακας ζωής MCP Σύνδεσε το AI
Συνδρομή
Ένα One Ο προσωπικός σου προπονητής υγείας Μαξ Max Μέγιστη απόδοση
Σύγκρινε τα πλάνα
Επιστήμη
Δωρεάν εργαλεία Προσωπικές αναφορές και υπολογισμοί Συγκρίσεις Πόσο κοντά είσαι στον ιδανικό σου εαυτό Trackers Πώς μετρά τους δείκτες σου Οδηγοί Βαθιές, πρακτικές εξηγήσεις για την υγεία Labs Μικρά πειράματα που βελτιώνουν την υγεία
Σχετικά
Η αποστολή μας Διορθώνουμε την υγεία Χρονολόγιο Από το 2014 Ανακοινώσεις Νέα και ενημερώσεις
Ιστορίες Μελέτες και κριτικές Διαφάνεια Στα παρασκήνια Βοήθεια Υποστήριξη για την εφαρμογή
🇺🇸 English 🇩🇰 Dansk 🇩🇪 Deutsch 🇪🇸 Español 🇫🇷 Français 🇮🇹 Italiano 🇳🇱 Nederlands 🇳🇴 Norsk bokmål 🇵🇱 Polski 🇵🇹 Português 🇧🇷 Português (Brasil) 🇫🇮 Suomi 🇸🇪 Svenska 🇻🇳 Tiếng Việt 🇹🇷 Türkçe 🇨🇿 Čeština 🇬🇷 Ελληνικά 🇷🇺 Русский 🇺🇦 Українська 🇮🇱 עברית 🇦🇪 العربية 🇮🇳 हिन्दी 🇹🇭 ไทย 🇯🇵 日本語 🇨🇳 简体中文 🇹🇼 繁體中文(台灣) 🇰🇷 한국어
Πάρε το πλάνο σου
Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν έχει μεταφραστεί ακόμα.

Gyroscope · Questions

When a membership ends

What happens if I don't renew my membership?

Memberships renew automatically. If you cancel, your benefits stay until the end of the period you have already paid for. Then your account returns to the free app.

The free app keeps 30 days of data storage. For 48 hours after your membership ends, you can still download your full history from the Export page. After that, older or premium tracker items are securely removed and cannot be restored.

To keep everything, export it before then, or renew to return to unlimited storage.

How do I cancel?

Cancel from the billing page at gyrosco.pe/billing. If you joined in the App Store, cancel from your Apple subscriptions list instead, since Apple bills those directly.

What if a payment fails?

If your last payment fails, the membership is cancelled automatically and your account returns to free right away, without the 48 hour window. The Export page still works like it does for any free account, or you can upgrade again to return to unlimited storage.

More help with Gyroscope

Ζήσε περισσότερομε την επιστήμη.

iPhone

  • Health
  • Places
  • Food XRAY

Υπολογιστής

  • New Tab
  • Desktop

Συνδρομή

  • Places Unlimited
  • Gyroscope One
  • Gyroscope Max

Αξεσουάρ

  • Εξέταση αίματος
  • Τριμηνιαία αναφορά
  • Μπλουζάκι Gyroscope

Οφέλη

  • Χάσε λίπος
  • Χτίσε μυς
  • Κοιμήσου καλύτερα
  • Μείωσε το άγχος
  • Ζήσε περισσότερο

Επιστήμη

  • Οδηγοί
  • Κουίζ
  • Συγκρίσεις
  • Trackers
  • Labs
  • Labs

Σχετικά

  • Αποστολή
  • Χρονολόγιο
  • Blog
  • Ιστορίες
  • Βοήθεια

© 2026 Gyroscope Innovations, Inc.·Απόρρητο·Όροι